torstai 1. maaliskuuta 2007

Hyvää Maaliskuuta!!

Enpäs ole muutamaan päivään ehtinyt tännekkään kirjoittamaan. Oon yrittänyt olla hieman tunnollisempi opiskelija, tosin vaihtelevalla menestyksellä..Kemia ja fysiikka ei vaan ole mua varten. Mutta käsityörintamalla olen sentään saanut jotain aikaiseksi! Sitten viime postauksessa esitellyn pannan on valmistunut S´nB ohjeella toppi, josta tuli tällainen:Lankana Novita Samos, jota kului vajaa 200g, Eli aika vähän. Ohjeessa oli suomalaisena suosituksena tennessee, mutta ajattelin säveltää omiani taas. Tekeminen oli aika helppoa, ei mitään suuria ongelmia ilemnny missään vaiheessa. Kiinnitys takaa kuudella hakasella ja satiininauhalla, jonka väri saattaa vielä vaihtua..Tuo valkoisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on ehkä vähän liiankin ylisöpö, mutta katsotaan nyt, kesällä voi ollakkin söpöilyolo, eihän sitä koskaan tiedä.. Tässä vielä lähempi kuva missä näkyy hiemna paremmin tuo topin kuvio:Kuva taitaa tosin olla hieman epätarkka, mutta jos siitä nyt jotain selvää saisi..:)
Viimeviikkolla kävin myös lankaostoksilla, taas. Piikko-Pirrasta mukaan tarttui tällainen kasa:eli viisi kerää Katian Tundra lankaa,50% villaa, 40% akryyliä, 10%viskoosi, 100g kerä, ja hintaa 2€ , ei paha vai mitä? Näistä tulee virkattu jakku, johon palaan hieman myöhemmin.. Myös prisman alepäivillä tuli käytyä, sieltä saldona nämä:Siis Novitan Kolibria yhteensä 8 kerää, neljä sinistä ja saman verran vihreää. Näistä ei vielä tiedä mitä saa aikaiseksi, luultavasti jotain kesäjuttuja..No kyllä se inspiraatio sitten taas jossain vaiheessa yllättää. Näissä materiaalina akryyli, mutta kai siitäkin joskus voi jatin saada aikaiseksi. Hintaa 1,5€/50g kerä, joten ainakin se oli halpaa kuin saippua..:D Näistä voi päätellä että on ihan hyvä etten kuulu lankahamstereihin, olis onnistunu ehkä hieman huonosti.. Myös Euro-Kankaassa kävin pitkästä aikaa, ja sieltäkin tarttui mukaan kaikkea kivaa, mm nämä kankaat:Kaikki kilolaarista erikokoisia paloja, reilun neliömetrin per pala. Oli vaan niin ihanan värisiä että oli pakko ottaa. Kissakankaasta osa löysikin jo paikkansa blogissa aiemmin esitellyn vierkatun kassin sisuksina, siitä tuli tosi hieno ja kassi on päässyt jo ulkoilemaankin!
Tällä hetkellä työn alla isompi projekti, eli kevääksi jakku S´nB:n ohjeella. Valmiina jo selkäkappale ja toinen etukappale, toista on jo hieman aloitettu. Tuloksen näette tässä:Lanka sopii mielestäni tähän tosi hyvin, sopivan kirjavaa ja vaihtelevaa, tästä tulee hieno! Yllättävän helppotekoinen myös, aluksi hieman jännitti aloittaa näin isoa työtä, mutta hyvin se tuntuisi luonnistuvan.

Kävin muuten eilen ekaa kertaa elämässäni neuletapaamisessa, ja oli tosi kivaa! Mukava porukka, hauskoja juttuja ja sai selailla kaikkia hienoja neulontalehtiä, mitä nyt ei ehkä itselle tulisi hankittua.. Kiitoksia vaan mukavasta illasta kaikille, jos joku siitä poruskasta tätä sattuisi lukemaan. Myös paikka eli ravintola Kerttu oli positiivinen yllätys, hieno paikka ja hyvää ruokaa. Oon todellakin menossa toistekkin jos aikataulut vaan sattuu sopimaan.. Pienenä yllätyksenä tuli paikalle ilmaantunut toimittaja ja valokuvaaja Turun Sanomista, juttu tulee ulos lauantaina TS:n liitteessä, katsotaan millaisen jutun saivat aikaiseksi. Ainakin toimittajan kysymyksistä päätellen käsityöt eivät olleet aivan hänen ominta alaansa..
Tässäpä kuulumiset tälläkertaa, nyt pitäisi taas suunnitella jotain tekemistä, mies on iltavuorossa niin oon taas "koiran kanssa kahdestaan"-ilta..:)

Ei kommentteja: