maanantai 12. maaliskuuta 2007

Hejssan

Olipas vauhdikas viikonloppu, siskoni oli perheensä kanssa käymässä turussa perjantaista lauantaihin. Kiva oli nähdä heitäkin taas pitkästä aikaa, kun ei ole oikein tullut hetkeen käytyä tuolla pääkaupunkiseudulla. Siskon vanhimmaisella oli laskettelukilpailut Hirvensalossa (kyllä, turussakin voi lasketella..:D) ja menestystäkin tuli ihan mukavasti. Siskon ja kummityttöni kanssa käytiin Piikko-Pirrassakin ostoksilla, tyttö osti lankaa jotta täti (eli minä) tekisi hänelle kesähatun..Siskokin innostui elvyttämään käsityöharrastustaan virkkauksen muodossa, ja osti langat ja koukun S´n B:n kukkahuivia varten. Kummitytön pipo olikin nopea tehdä, ja se valmistui jo eilen. Ja lopputulos näyttää tältä:Hirmu söpö tuli ainakin omasta mielestäni, langankulutus meni ihan nappii, lankaa jäi jäljelle 10cm pätkä.. Toivottavasti tyttö tykkää! Muutama muukin työ valmistui viikonloppuna, mm aiemmin kassiksi kaavailtu liekkikuvioinen työ. Lankaa ei sittenkään ollut tarpeeksi, kaikki kolme kerää meni tähän yhteen kappaleeseen. Toinen yllätys tuli kun työ tuli pesukoneesta. Se ei huopunut lainkaan! Mistähän tuokin sitten johtui..No, ihan hieno se on tällaisenaankin..Luultavasti sekin menee pöytäkoristeeksi tai siskoni ehdottamaksi seinätauluksi. Tämän kohtalo on siis vielä mietinnässä..Myös aiemmin esitelty vaaleanpunainen kirjelaukku valmistui, laitoin sisävuoren ja koristenauhan paikalleen. Tämä menee rakkaalle ystävälleni synttärilahjaksi piakkoin..Tämä on kyllä niin kiva malli, että aion tehdä itsellenikin oman, jostain muusta langasta..

Nyt koukulla on huivi Salomonin solmuilla, aikalailla harjoittelua, kun nuo solmut on minulle ihan uusi tuttavuus..Hirmu hyvät ohjeet löytyy täältä.
Kiitokset vain Tiitsalle ohjeista! Koukulle pääsee kohta myös miehelle luvattu villapaita, johon tulee selkään Tux-pingviini, eli Linuxin maskotti. Toivottavasti onnistuu! Langaksi ostettiin 7 veljestä, vaaleansinistä paitaan ja mustaa kuvioon.
Nyt tämä tyttö siirtyy opiskelemaan funktionaalisia ryhmiä, meillä on niitä tänään kurssilla..ihanaa..

Ei kommentteja: