keskiviikko 7. maaliskuuta 2007

Jotain valmista ja jotain vaiheessa..

Aloitetaanpas valmiista..:) eli jakku valmistui vihdoin, nyt se on kuivumassa muotoonasettelun jäljiltä.. Tässäpä kuvaa..Niin ja toisesta hihasta puuttuu vielä koristenapit, ne pitää käydä ostamassa tänään..Jännä kun ohjeessa luki että tarvitaan 7 nappia, ja sit kuitenkin käsketään kiinnittämään yht 9..noo, onneks niitä saa (toivottavasti) vielä lisää..:) Ite tykkään tästä tekeleestä kovin kovasti, istuu hyvin päällä, ja vaikuttaa ihan lähpimältä..Keväällä ja alkukesällä tämmöisiä tarvitaankin, ja talvella voi sit käyttää sisäjakkuna. Monikäyttöinen juttu!

Toinen valmistunut asia on tämmöinen pieni välityö, kirjelaukku, joka menee luultavasti lahjaksi eräälle rakkaalle ystävälleni..:) Se on tosin vielä vuorenompelua ja koristenauhaa vailla, mutta virkkauksen osalta valmis. Tässä kuvassa laukku ja vuorikangas, nauhaksi ajattelin valkoista satiininauhaa..Minusta se on oikein söpö pikkulaukku. Ja halppo ja nopeatekoinen, voisin jossain vaiheessa tehdä itselleni samanlaisen jostain muusta langasta. Ohjeena mukaillen Stitch ´n Bitch- koukussa kirjan laukku kukkia ja sidontaa.

Kävinpäs muuten maanantaina taas vaihteeksi Piikko-Pirrassa, ihan vaan "katselemassa".. No eihän se ikinä onnistu, mukaan tarttui taas parilla kympillä lankaa..Tässä kuva osasta saaliista..Elikkäs yhteensä 4 vyyhtä Järbo Garnin lovikka-villalankaa, ihanan paksua ja tosi kauniit värit! Tuota ruosteenpunaista otin kaksi vyyhteä, turkoosikirjavaa yhden ja kirkkaanpunaista yhden. Toinen tummastapunaisesta ja se punainen on jo päässyt puikoille, siitä kohta lisää.. Nuo kaksi pienempää kerää ovat Filatin Olimpic-lankaa, toinen oranssina ja toinen viininpunaisena, sitä on kaksi kerää..En tiedä vielä mihin nämä kuluvat, mutta keksin varmasti aikanaan..:D

Niin se keskeneräinen työ piti vielä esitellä..No tässäpä tämä:

elikkäs iso laukku noista lovikka-langoista, menee huovutettavaksi vielä valmistuttuaan..Eteen tulee tuosta punaisesta liekkikuvio, laitan kuvia sitten kun se valmistuu..alemmassa kuvassa näkyy langat hieman paremmin, olen ihan rakastunut tuohon kirkkaan punaisen sävyyn ja tekstuuriin! Sääli ettei sitä ollut enempää kuin yksi vyyhti..
Ei kommentteja: