sunnuntai 18. maaliskuuta 2007

Mulla on ollut tällä viikolla lähes joulu, oon saanu niin paljon uusia juttuja itselleni!
Ensin tuli tiistaina täältä kauan kaivattuja Koolaideja.Minäkin pääsen kokeilemaan värjäilyä, kun siitä on ollut niin monessa blogissa juttua..:) Minäkö muka utelias..Värejä tilasin viittä erilaista, onpahan sitten valinnanvaraa..Pusseja on siis yhteenä 25 kpl. Palvelu oli muuten kyseisessä yrityksessä nopeaa ja asiallista, parissa päivässä sain pussit kotiini. Suosittelen muillekkin! En tiedä vielä milloin pääsen kokeilemaan noita, mutta lupaan laittaa tuloksia ja kuvia tänne sitten aikanaan..:)

Tämän viikon toinen uusi juttu oli Turun Kädentaitomessut jonne minä ja rakas äitini osallistuimme Turun käsityöporukan kanssa. Aulassa oli niin paljon ruuhkaa että tuttujen kasvojen löytäminen oli hieman hankalaa, mutta kyllä se porukka sitten lopulta löytyi, ja pääsimme messuilemaan. Oikein mukavaa oli, ja ostoksia teimme molemmat, tosin maksajana toimi äiti meille molemmille..Kiitos äidille siitä jos tätä satut lukemaan..:) Ensinäkin ostin huovutusvilla, kova hinku kokeilemaan huovutusta ihan kunnolla.. Sitä löytyikin monesta paikasta, pienen hintavertailun jälkeen (eli kiertelyn) mukaan tarttui nämä:Tuota luonnonvalkoista villaa on 500g ja noissa pusseissa on 50g kussakin, eli yhteensä 750g. Värit ovat mielestäni oikein ihanat! Mitä näistä muotoutuu, on arvoitus vielä minullekkin..
Toisena ostoslistalla oli hahtuvalanka, jota myös halusin päästä kokeilemaan muiden blogien innoittamana. Sitäkin tarttui mukaan aika runsaasti:Kuusi kiekkoa siis yhteensä, jokaisessa painoa 150-200 g, hieman vaihdellen kerän mukaan. Nuo
värikkäät hahtuvat tarttuivat mukaan Määkylän Puodista (ihana nimi muuten!), taisivat siellä olla edullisimpia.
Luonnoväriset hahtuvat ja sen vaalean huovutusvillan ostimme Kauhavan KangasAitasta. Näiden lisäksi ostimme tuossa kuvassakin näkyvät huovutusneulat, miehelle käsinmaalatun silkkisolmion, mohairlankaa 300g, meleerattua villalankaa 600g, peltisen tuhkasangon ja isäpuoleni sukulaistytöille huovutusvillaa. Viimeksimainitut neljä ostosta matkasivat äitini mukana hänen kotiinsa, mohairlankojen on tarkoitus muotoutua sen tässäkin blogissa esitellyn shaalin jatkoksi. Tulipahan ainakin varastoja kerrytettyä!
Kaikkea muutakin ihanaa tuli messuilla hipelöityä, ja ideoita kerättyä, nyt vaan suunnittelemmaan toteutuksia ja käyttökohteita noille ostoksille! Tässä vielä lähemmät kuvat noista hahtuvien ihanista väreistä:
Aika herkullisia vai mitä?

Ei kommentteja: