perjantai 23. helmikuuta 2007

Huono päivä

Tänään on kyllä ollut sellinen päivä että olisin ehkä mielummin jäänyt sänkyyn aamulla. (toki aika pitkäksi aikaa jäinkin, nousin joskus puoliltapäivin..:D) Herra teki koulujuttujaan eilen kolmeen asti yöllä, joten nukkumaanmeno hieman venähti, sekin saattaa tietysti olla osasyy tähän takkuisuuteen. MItään ei oikein huvita tehdä, kaikkein viimeiseksi lukea Galenosta. No, yritettevä kuitenkin, huonolla menestyksellä tähän asti. Tämän lisäksi vuodatus.net on kettuillut koko päivän, syynä lienee viimeöiset päivitykset..Tekee ihan omia juttujaan, eikä ainakaan mitä minä käsken tekemään..No, tuntuisi tämä nyt toimivan..

Käsityörintamalla ei hirveästi uutta, panta alkaa olla muutamaa riviä vaille valmis, laitan kuvan tänne sitten ku saan sen kuvattavaksi asti.:) Mutta hieno siitä tulee ainakin omasta mielestäni..

Jottei tästä nyt aivan kuvaton juttu tulisi tässä sentään jotain:
Kukkapuska jonka sain rakkaltani ystävänpäivänä, aika kaunis, eikö? Sitten kun noista kukkasista aika jättää saa tuosta
oksahässäkästä sitten askarreltua jotain kiva..:)
Ideoita kellään? Ideoista puheenollen tartteisin jonkun vision tähän seuraavaan tekeleeseen:
Rakkaan äitini minulle aloittama shaali, josta yllättäen loppuikin lanka kesken. Lankaa ei varmasti saa mistään lisää, sillä sen on kotoisin kultaiselta 80-luvulta jostain siskoni silloin aloittamasta ja unohtamasta neuleenalusta. Purkautumaan se ei oikein suostu, huovutuksesta en ole ihan varma miten tuollainen lanka reagoisi.. Tässä vielä yksityiskohtaisempi kuva, missä näkee vähän langan tekstuuria paremmin:
Tuollaista hauskaa sini-kelta-vihersävyistä pörrölankaa..Tuleeko kellekkään mieleen mitään kuningasajatuksia? Kertokaa toki, olis kiva saada jotan ideoita tähän. Nykyisellään kun sen laittaa päälle tulee sellainen supermiesfiilis kun etuosa puuttuu ja takana liehuu hillitön helma..:D

"everyday my confusion grows.."Ei kommentteja: