perjantai 23. helmikuuta 2007

Juttuja..

Sain eilenkin jotain sentään tehtyä, toissailtana aloitetusta kaulahuivista tulikin hieman viritetty versio, ja se taitaakin mennä äidin kaulaa lämmittämään..:) Siitä tuli siis tämän näköinen:
Vielä puuttuu nappi jolla sen saa sitten edestä kiinni, pitää siis käydä nappikaupassa löytöjä tekemässä.
Lankana Organi Filatin Olimpic ja saman merkin Land-lanka raitoina vuorotellen.

Toisen aikaansaannoksen piti muistuttaa Vertsun Villan Lämpö
blogista löytämääni ihanan näköistä Calorimetry-päähuivia, mutta virkaten tehtynä. Tämä nyt oli vasta kokeilu, mutta ei se ihan oikean näköinen vielä oikein ole:


Yritykset siis jatkuvat tämän osalta.. Kyseisen tekeleen neulontaohjeet löytyvät täältä jos joku osaavampi haluaa kokeilla..
Vertsulla oli muitekin ihanan näköisiä juttuja blogissaan, joita voisin myöhemmin kokeilla, jahka ensin oppisin neulomaan. Olen muutenkin selaillut monia eri neuleblogeja tänään, ja on kyllä hirmusti hienoja blogeja ja töitä tullut vastaan. Suomessa on selvästi paljon erittäin lahjakkaita tekijöitä, hieno juttu!

Lääkikseenpyrkimisen saralla tällä viikolla ei oikeastaan muuta uutta kuin kotona lukemista. Koska paikallisilla on meneillään paraikaa hiihtoloma, ei valmennuskurssiakaan siis järjestetä, mutta ensiviikolla sitten taas. Huomattavasti helpommalta tuntuu lukea aina tuntien jälkeen kun joku fiksumpi on ensin selkokielellä(?) esittänyt asiat.. Biologia mulla on erittäin vahva, mutta fysiikka ja kemia hieman heikommalla pohjalla, koska en niitä lukiossa lukenut pakollisia kursseja enempää. Urheilulukiossa oli hädintuskin aikaa pitkälle matikalle, saati sitten muille laajoille aineille. No ei se mitään, hoituu tämä oppiminen näinkin, joskin hitaammin..Onneksi ihminen on oppivainen eläin! Tänään yritin lähinnä kertailla biologiasta viimevuoden jäljiltä ihmisen kahdentoista aivaohermon nimiä ja tehtäviä, aika hyvin nuo mieleen alkaa muistuakin. Voi siis hyvällä omallatunnolla virkata hieman aina välillä..:D Rakas huolehtivainen äiskäni on kovin huolissaan virkkausinnostukseni kehittymsestä, ettei se nyt vai haittaa lukemista..Yritän tässä nyt sitten tasapainoilla näitten kaikkien harrastuksieni keskellä.

Voisinpa tässä välissä esitellä perheemme kolmannen jäsenen, rakkaan koiramme Millan. Milla on jo vanha ja arvokas rouva, hän täytti juuri 8 vuotta. Milla on rodultaan bokseri, ja aivan ihana koira kaikin puolin. Lisään tähän kuvankin, jahka sellaisen tänne löydän. Myös Millan seikkailuista voitte lukea aina ajoittain täältä..:)

Tässäpä meidän vanhus kovin miettiväisen näköisenä..:)

Enemmän taas myöhemmin, nyt virkkaamaan äsken aloittamaani kuviollista pantaa..


Ei kommentteja: