keskiviikko 21. helmikuuta 2007

valmiita virkkauksia..

Tässäpä sitten näitä minun tähänmennessä valmistuneita virkkausprojekteja.. Aloitin harrastuksen turvallisesti pipoilla, rakas kaimani näytti hieman mallia..


Tässä muutamia malleja..Alarivissä keskellä oleva pipo oli ensimmäinen jonka tein, se on Novita Teddy-langasta vaaleammalla ja tummemmalla vuorotellen tehty ihan kiinteilla silmukoilla. Vasemmalla oleva
sinisävyinen pipo on rakkan avokkini käsialaa, hänen elämänsä ensimmäinen virkkaustyö, tehty tummalla teddyllä ja sinisävyisellä Jengalla. Oikeanpuoleisen pipon langan (myöskin Novita Jenga) toi avokki lahjaksi kaupasta, se oli ihan minun näköistäni..:D No pipohan siitäkin syntyi. Ylärivissä vasemmalla olevasta piti tulla ihan normaali pipo, mutta siitä tulikin vahingossa ihan tonttulakin näköinen! No on se ihan söpö silti, vaikka itse sanonkin.. Mustankirjava pipo on tällähetkellä suosikkini, lankana tuttu ja turvallinen Jenga sekä pipossa että rusetissa. Näiden lisäksi olen tehnyt 4 lasten pipoa, 3 veljeni kolmelle tytölle Novitan Samos langasta tuplalangalla ja siskontytölle/kummitytölleni oranssin karvapipon Teddystä. Kummityttöni veli oli kovasti sitämieltä että hänkin haluaa oman karvapiponsa..:) pitänee siis tehdä. Näistä pipoista en valitettavasti kerennyt napata kuvaa..

Pipojen jälkeen tuli himo kokeilla laukun tekoa, ohjeena käytin aika runsaasti muunnellen Stitch n´ Bitch kirjasta lötyvää ensiapulaukkua. Kuvion keksin omasta päästäni, ja langat olivat muiden projektien jämiä, Novitan Teddyä ja Jengaa. Ihan hauska siitä tuli,
mitat noin 22x20 cm.
Toista laukkua suunnittelinkin jo enemmän, ja siitä tulikin paljon hienompi. Toisella puolella koriteena pieni sydän, toisella taas pääkallo ja ristiluut. Molemma kuviot kopioin S n´ B kirjasta, pääkallokuvio eräästä villapaitaohjeesta. Tykkään tästä tosi paljon,tulee varmasti aktiiviseen käyttöön. Lankana tässä Organi Filatin Land-lanka, löysin sitä Piikko-Pirran alesta 1€ / 50g kerä, ostinkin sitten 10 kerää. Langassa villaa 50%, akryyliä 40% ja alpakkaa 10% ja sitä kului 4 kerää punaista ja 2 kerää violettia.


Tässä muita Pikko-Pirran alelöytöjä. Ylärivissä Filatin Scenic-lankaa,alavasemmalla saman merkin Olimpic lankaa. Punasävyinen Katian, sitä on toinenkin kerä, joka on jo pipon alkuna.. Viimeiseksi oikealla olevat kirjavat langat, Katian Eden-lankaa. Ihania mielestäni kaikki, mitähän näistä sitten keksisi.. Ideoita kenelläkään??


Ei kommentteja: