tiistai 3. huhtikuuta 2007

Onpas tullu pitkä tauko kirjoittamisessa..No ei sen puoleen, ei mitää ole kyllä valmistunutkaan..Miehelle olen aloittanut villapaitaa 7-veljeksestä, siitä puuttuu vielä 1,5 hihaa. Saan varmaan pääsiäisenä valmiiksi, toivottavasti..:) Pääsiäiseksi suuntaamme siis Tahkolle perinteen mukaan, siellä pitäis vajaa viikko viettää äidin, pikkuveljen ja isäpuolen kanssa. On siellä tietty erinäinen määrä kaverieta myös, ihana nähdä niitäkin pitkästä aikaa..Laskemaan siellä ei varmaan enää pysty, mutta onneksi löytyy muitakin aktiviteettejä.

Edellisessä postauksessa esittelin nuo minun koolauskokeiluni, tässäpä nämä ihan kerittynä.


Ja lähikuvaa väreistä..Mun mielestä nuo värit on ihanat, tätä aion kyllä harrastaa toistekkin.
Se mitä näistä sitten aikanaan syntyy on vielä täysi mysteeri, ehkä sukkia/lapasia/pipoja ensitalvena??
Rakas äitini on muuten luvannut opettaa minut neulomaan nyt pääsiäislomalla, ihanaa! Pääsee kokeilemaan taas uusia juttuja.:D Raportoin sitten myöhemmin miten harjoittelu sujuu..En ole aivan varma pääsenkö nettiin lomalla ollenkaan, mökillämme on kyllä langaton yhteys, mutta se toimii vähän miten sattuu ja kun huvittaa.. Toivottavasti kuitenkin pääsisin koneellekkin välillä.

Mutta jos ei netteilyt onnistu lomalla, niin HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE LUKIJOILLENI! Muistakaa syödä paljon munia ja rentoutua.

Ei kommentteja: