torstai 26. huhtikuuta 2007

Tällä viikolla olen ihan tosissani keskittynyt saamaan noita keskeneräisyyksiä pois nurkista. Ja olen siinä ihan hyvin onnistunutkin, aika monta juttua valmistui. Ensinäkin avokin villasukka sai kaverin, tässäpä ovat ihan käyttäjänsä jaloissa:



Mieluiset tuntuvat olevan, olleet jo monena iltana jalassa..:) Ja ihan sopivan kokoisetkin onnistuin tekemään, ja MELKEIN ilman mitään omituisuuksia..hih. Varret ovat kyllä ihan saman mittaiset vaikka kuva muuta kertookin.

Seuraavaksi viimeistelin jo kauan lähes valmiina olleen topin, josta puuttui vai hakaset ja koriste nauha.



Tein tämä kokoa isompana kuin edellisen version, siihen istuu hieman paremmin eikä tarvinnut säätää omiaan kuten edellisessä. Ohje siis Stitch ´n Bitch - Koukussa kirjasta, lankana Samos ja koukkuna muistaaksen 4mm. Tykkään tosi paljon, tulee varmaan käytettyä heti kun säät vai sallivat.

Viimeisenä esittelyssä kummitytölle lahjaksi ylihuomenna lähtevä laukku.



Lankana Novita Teddy, ohje omasta päästä. Siinä on siis kaksi virkattua ympyrää, ja pitkä suora kaitale joka toimii reunoinan ja hihnana. Koukku oli kokoa 6. Ihan hauska tästäkin tuli, toinen ympyrä vaan on jotenkin omituisesti kiero, mutta pitää yrittää tätä vielä asetella ennen kuin menee saajalleen. Toivottavasti on mieluinen. Tytöllä oli synttärit jo vähän aikaa sitten, joten tämä ja aiemmin esitelty vaaleanpunainen hattu lähtevät nyt lahjaksi. Vielä pitäisi kehittää jokin lahja tytön veljelle, joka täyttää myös vuosia piakkoin. No, eivätköhän minun harmaat aivosoluni taas jotakin keksi..:)

Seuraavaksi valmistumassa on miehen villapaita, se on puolta hihaa vaille valmis. Tekeillä myös lankakomeron lehtihuivi joka on noin puolivälissä.Pitäisi myös alkaa suunnitella millaisia maskotteja tekisi Maskotinvirkkaus tempaukseen ja Salaiseen maskottivaihtoon, mutta ne alkaakin vasta ensi viikolla, joten onneksi tässä on vielä aikaa..

Huomenna onkin minun synttäripäiväni, katsotaan saanko jotain käsitöihin liittyvää lahjaksi..;) Ja lauantaina lähdemmekin sitten helsinkiin, anopin ja miehen siskojen kanssa teatteriin ja ravintolaan, sekä kenties ihmettelemään helsingin lankatarjotaa..:) Siitä reissusta sitten myöhemmin lisää, hauskaa viikonloppua kaikille jollen huomenna ehdin kirjoittamaan!

Ei kommentteja: