keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Hej alla igen!

Pääsiäinen meni oikein hyvin, paitsi lauantainen onnistuin hankkimaan flunssan jonka tietenkin kierrätin miehelle kotiin palattuani..:D Nyt se raukka makaa tuolla sohvalla aika kuolleen oloisena ja juo litrakaupalla teetä joka päivä..

Tahkolla näin paljon rakkaita ystäviäni, baareissakin tuli
käytyä, tosin ne meinasivat olla niin
ylikansoitettuja ettei niissä pitkään viihtynyt, varsinkin kun
en juo pahemmin alkoholiakaan..Lasketteluakin siellä olisi vielä ihmekyllä voinut harrastaa, mutta koska en voi lautailla enää nilkkojeni takia, niin rinteeseenkään en eksynyt. Millan kanssa ulkoiltiin paljon, ja äidin kanssa yritimme siivota turhia tavaroita ulos mökistä. Epämääräisistä kasoista löytyi muuten myös lankaa, mm vanhoja mohaireja, jotka välittömästi omin itselleni.:)

Käsityörintamalla on uutta, eli opettelin omatoimisesti neulomaan, tosin ihan kirjasta (Stitch ´n Bitch) mallia katsomalla..Äidin kanssa ei ehditty/saatu aikaiseksi pääsiäisenä harjoitella, mutta hyvin tuo oppi meni päähän ihan kirjastakin. Muutamien harjoitustilkkujen jälkeen tunsin olevani valmis johonkin oikeaan työhön, joten ajattelin opetella tekemään perinteiset villasukat..Ihan hyvin onnistui samaisen kirjan perusteellisella ohjeella, kantapäässä tosin kämmäsin pari kertaa, muttei siis mitään traagisia virheitä tapahtunut. Nämä tulevat mieheni jalkoja lämmittämään. Joten saanko esitellä, elämäni ensimmäinen itse tekemäni villasukka:Ihan sukalta se taitaa näyttää..:D Lankana sitä itsevärjäämääni seiskaveikkaa, hauskasti näyttäisi tuo värien vaihtuminen toimivan sukissa..
Toinen sukka on oikeastaan varvasosaa vaille valmis, ei vaan ehtinyt kuvaan mukaan. No laitan sitten uuden kuvan kun molemmat sukat on ihan valmiit.. Seuraavaksi ajattelin aloittaa jonkinlaista huivia, jos jollekkin tulee mieleen joku aloittelijalle sopiva malli niin olisin kiitollinen vinkeistä!

Toinen männäviikolla valmistunut käsityö on vapaalankahuovutettu huivi, johon yhdistin erinäisiä lankoja ja huovutusvillaa. Olen tulokseen oikein tyytyväinen ja nimesin tämän keväthuiviksi, koska värit ovat niin hennon keväiset..Tässä näkyvät siis huivin molemmat puolet, toisellapuolella risteilevät langat ja toisella näkyy oikeastaan vain villaa. Tykkään tästä todella paljon!


Neulomusten lisäksi olen kuvannut aika paljon taas, näin keväällä lähimetsässä on aika paljon ihmeteltävää..
Tässä jonkinlainen kuvakimara viikon ajalta otetuista kuvista:


Orava kurkistelee..


Lintu, luulisin olevan pulu, mutta linnut eivät ole aivan vahvinta alaani..Saa siis korjata..
(Edit: Lintu on siis sepelkyyhky, kuten kiltit ihmiset korjasivat..:) )Herra fasaani, josta milla-koiramme oli aivan tavattoman kiinnostunut..:Dja lopuksi vielä kauniita sinivuokkoja auringonpaisteessa..

Näissä keväisissä tunnelmissa hyvää viikonjatkoa kaikille!

Ei kommentteja: