sunnuntai 29. huhtikuuta 2007

On kyllä oikeasti ollut harvinaisen vilkas viikonloppu, synttäreineen kaikkineen..Mutta ensiksi haluan esitellä viimeisimmän valmistuneen, rakkaan mieheni Linux-villapaidan.


Siinä se nyt on edestä ja takaa, ja hieno on vaikka itse sanonkin! Ja mies tykkää tosi paljon.
Paidan malli on Stitch ´n Bitch -Koukussa- kirjasta, Tuxin malli taas on ryöstetty Ullasta. Lankana 7-veljestä, ja sitä kului sinistä 4 kerää ja mustaa noin puoli kerää. Koko oli M joka tuntuu olevan aavistuksen pieni omalle ukolleni, mutta tuntuu tuo kelpaavan.

Sitten viikonlopun tapahtumiin. Perjantaina minä siis ikäännyin, vuosia on nyt kertynyt kokonaista 21!!
Rakkaani lahjoi minua kameran salamalla ja aamiaisella sänkyyn, päivällä kävimme kirppari/lankakauppakierroksella, mitään ei kumma kyllä tullut ostettua. Muutenkin päivä oli oikein kiva, sellaista yhdessä kotona laiskottelua lähinnä..:)
Eilen sitten lähdimme aamulla Helsinkiin, veimme koiran siskolle Espooseen hoitoon (kiitos sisko muuten vielä kerran siitä jos satut tämän lukemaan..) ja siskon kanssa Menita Outletiin ostoksille.. Ja siellähän olikin mistä ostaa! En ole kuvitellutkaan että niin isoa lankakauppaa olisi olemassa. Mukaan tarttui siis vaikka mitä..Suomalaista villaa, näistä ajattelin villapaitaa itselleni tehdä vaikka ensi talvena. Tummaruskeaa on neljä vyyhteä, vaalearuskeaa ja vaaleinta molempia kaksi vyyhteä. Yksi vyyhti on reilut 100g. Nämä ovat aivan ihania, tuoksuvatkin vielä vähän lampaalle..Nämä ovat samasta paikasta. kuusi reilun 100g vyyhteä ohutta mohairia, näistä varmaan jonkinlaisia pitsihuiveja, ostin varastoon..Voi olla että äiti haluaa jotkut näistä omaan käyttöönsä..:)
Varsinkin tuo roosanvärinen on ihan minun mieleen.

Seuraavana ohjelmassa oli retki ihanan anoppini, miehen siskojen ja mummon kanssa Svenska Teatteriin katsomaan Sound of Music, joka oli todella hyvä, suosittelen. Hyvät näyttelijät jotka lauloivat erinomaisesti ja puitteet myös kauniit. Teatterin jälkeen menimme syömään Mamma Rosaan, ja äitini liityyi myös seurueeseen. Hän oli ollut perjantainan tallinnassa työmatkalla ja toi minulle tuliaisiksi/synttärilahjaksi tällaisia ihanuuksia.

Aivan ihanan värisiä lankoja kolmessa eri värissä, näissä on 80% villaa ja 20%akryylia, 50g/kerä, puikkosuositus 5-6. Näyttäisi olevan Italiasta kotoisin, merkki on riccione jos nyt
oikein tulkitsen tuota lappusta. Näistä syntyy ainakin villapaita ja jotain muutakin..:) Kiitos äiti vielä miljoonasti, nämä ovat ihania!
Muutenkin päivä helsingissä oli loistava, ilma oli kaunis, joskin hieman tuulinen, ja seura oli erinomaista! Miehen perheeltä sain lahjaksi sähkövatkaimen ja pussin salmiakkia, loistavia lahjoja molemmat.
Illalla kotiuduimme lahja- ja lankavuoren kanssa erittäin väsyneinä, ja aamullakin nukutti aika pitkään..:)

Jottei lanka vai pääsisi loppumaan, esittelen vielä alkuviikon ostokseni.Euromarketista 2kg Novitan Oiva-lankaa, harmaata ja sinistä ensitalven neulomuksiin. Lanka oli halpaa kuin saippua, joten ostin ainakin tarpeeksi. Näistäkin osa menee varmaankin äidille. Näissäkin on 45% villaa, joten kyllä nämä ihan käytettäviä varmasti ovat.

Kun mies näki kerralla koko viikon saaliin hän katosi minua aika pitkään ja totesi että näillä vaatettaisi aika monta ihmistä..:D No, ehkä voisin nyt jonkun aikaa pidättäytyä ostamasta lisää, ei meinaan kohta enää mahdu langat kaappiin..

Rentouttavaa sunnuntai iltaa ja mukavaa alkuviikkoa kaikille!


Ei kommentteja: