torstai 7. kesäkuuta 2007


Olen jostain kummallisesta syystä ollut kovin voittoisa täällä blogistaniassa, olen nimittäin voittanut jo neljässä blogiarvaonnassa! Tällaista tuuria minulla ei ole ollut eläessäni..Hmm..Pitäisiköhän alkaa lottoamaan..:D
Lupaan pitää piakkoin omatkin arpajaiset, sehän on suorastaan velvollisuus jo näiden kaikkien voittojen jälkeen..:)

Kuitenkin. Tässä näitä ihania palkintoja, olkaa hyvä:

Ensinäkin Aivan Ihanaa Hjertegarnin Merino Silk-lankaa JennyF :ltä! Langassa on 60%Merinovilla, 20% silkkiä ja 20% bambua, aivan ihanan pehmeää ja hieman hohtavaan lankaa! Olen aivan rakastunut tähän! Jenny oli järjestänyt minulle mahdollisuuden käydä
vaihtamassa langan väri jos haluaisin, kun Turkulaisia olemme molemmat.
Lanka oli siis Käsityö-Elisasta.
Tumma violetti ei tosiaan kuulu väreihini ainakaan näin kesällä, joten kävin
vaihtamassa langat, joita oli kolme kerää, luonnonvalkoisiin ja
vaaleanpunaisiin ihanuuksiin.
Kotiintullessani lankamäärä oli lisääntynyt kolmesta kerästä seitsämään kerään..
Hups, kuinkas siinä niin kävi?
Myös Jennyn laittama kortti oli ihana, tulppaaneja jotka voi irroittaa kortista ja laittaa tarrana
jonnekkin muualle! Kiitos vielä miljoonasti sinulle JennyF, Tämä palkinto oli ERITTÄIN mieluinen!Seuraavana onkin Piritan eli Distant Knitterin ihana paketti! Hän lahjoi minua kahdella 50 gramman kerällä ihanaa King Colen Anti-Tickle MerinoBlend lankaa kahdessa herkullisessa värissä. Olen itsekkin aika vasta hankkinut tätä samaa lankaa hieman vaaleammissa sävyissä, mutta niistä lisää alempana..
Isot kiitokset sinullekkin Pirita, aivan ihana palkinto!Ja sitten viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä tänä aamuna tullut paketti Merjalta Merrun Puikot-blogista. Ihanaa Regian 4fädig Jacquard Color-ssukkalankaa sinisen kirjavana kaksi kerää,
Knittyn Falling Leaves pitsisukkien tulostettu ohje, ihanan tuoksuisia tuikkuja, ja huhtakurjenpolven siemeniä, jotka saavat
mennä äitini pihaa koristamaan sitten ensi kesänä. Myös kortti oli hauska, täti näyttää selvästi neulojalta!
Miljoonat kiitokset myös sinulle Merja, paketti todella piristi hammassärkyistä aamuani!On täällä saatu myös jotakin valmiiksi! Nimittäin kaksi lakakomeron lehtihuivia, tässä kirjavammassa lankana Mozart Color ja toisessa hyväks havaittu Marks&Kattensin MultiMohair. Puikkoina molemmissa pyöröpuikot numeroa 8. Helppo ja hyvä malli, mutta nyt kolmen huivin jälkeen alkaa hieman puuduttaa. Aiemmin valmistunut sininen ja tämä kirjava matkustivat kahdelle ystävälleni yo-lahjaksi, alempana oleva luonnonvärinen huivi meni äitiäni ilahduttamaan. Kaikilla huivella pituutta n. 160 cm.

Näiden huivien jälkeen olen lähinnä yrittänyt saada UFOja eteenpäin, lähinnä oman villapaitani muodossa. Mutta eipä niistä enempää ennen kuin valmistuvat..:)

Myös lankaa on tullut taas hankittua. Ensinäkin edellä mainitut King Colen MerinoBlendit:Kolme ihanaa väriä, yhteensä muistaaksen 750g. Nämä haluavat isona villatakiksi, malli vaan on vielä hakusessa. Lanka on siis 4ply superwash, 180m/50g, 36riviä/28silmukkaa=10x10cm 3,25 puikoilla.

Seuraava hankinta oli taas alennushaksahdus, kilo Novitan Oliviaa kolmessa eri värissä, 1.90€/50g.Olivian tekniset tiedothan ovat 82m/50g, 70% bambu, 30%polyesteri, 18 silmukkaa/26 riviä 4,5 puikoilla.
Vaaleanpunaiset matkustivat jo äidille, hän tekee niistä jotain itse..:) Luovaa lankavaihtoa siis!
Luonnonvalkoiset ja vihreät huutelevat haluavansa kesätopiksi minulle, sitten joskus..

Kolmannesta uutuudesta vastasi jälleen äitini, joka kävi taas retkellä Tallinnassa.Yhteensä 1400g ihanaa paksua meleerattua lankaa!! Tuota oranssikirjavaa on kilo, kahta muuta väriä vain 200g/väri. Enempää ei ollut kaupasta löytynyt. Harmi, sillä tuo sinikirjava olisi ollut todella mieluinen..Mutta tykkään kyllä tuosta oranssistakin, kiitos vaan hirmusti äiskä!
Langan nimi on Misto Lana, valmistaja Italialainen Filati Fantasia, 100m/100g, 5-6 puikot, 60%villaa ja 40% muuta, eli luultavasti jotain akryyliä. Näihinkin malli vielä hakusessa.
Lankavarosto lisääntyi näistä siis noin kolmella kilolla!! :D Nyt voisi ehkä pitää hieman taukoa lankaostoksista ja tehdä näitä pois..Laskin eilen että minulla on nyt langat ainakin neljään villatakkiin..:)

Nyt jatkan villapaidan hihapyöriöiden säätämistä, ohje kertoo jostain syystä ihan omiaan..:(

Ei kommentteja: