torstai 31. toukokuuta 2007

Tulin juuri viimeisistä yliopiston pääsykokeista, eli biologian, ja fiilis on tosi hyvä. Vastasin kaikkiin tarpeellisiin kysymyksiin eli kolmeen pakolliseen ja kahteen valinnaiseen, ja kirjoitin kaikkiin vielä arkit täyteen! Tieto olisi pariin kysymykseen riittänyt enemmänkin, mutta tila loppui kesken ja sitä ei saa ylittää. Tuntui että osasin hyvin, oon tosi tyytyväinen itseeni nyt.

Viimeviikkoinen lääkiksen koe ei mennyt aivan näin hyvin, mutta kuitenkin paremmin kuin viimevuonna. Nyt sitten jännitetään molempien osalta kesäkuun loppuun saakka, kun tulokset tulevat..:) Enenmmän todennäköisenä pitäisin tuota bilsaa, mutta kaikkihan on mahdollista. Nyt olisi vielä parit AMK:n pääsykokeet, mutta koska niihin ei voi oikein mitenkään valmistautua, voin ottaa nyt rennosti ja erityisesti neuloen!

Neulonnasta puheenollen, on täällä valmistunutkin jotain, ja lankamäärä on lisääntynyt peräti useammalla kilolla, sekä olen saanut kaksi aivan ihanaa blogipalkintoa, mutta niistä lisää myhemmin, kun oloen kuvannut kaiken. Nyt olen liian innoissani siihen touhuun, taidan siis mennä lukemaan neulontakirjoja joita hain kirjastosta toissapäivänä..:)

Palaamme siis luultavasti huomenissa kuvallisemman ja neulontapitoisemman postauksen kanssa..:)

I just got home from my univercity matriculations, it was biology today. I feel great, I think I knew a lot about what they asked, I might even get in!! I´m so exited I can´t stand still..:) Last thursday I had the medicalschool matriculations, it didn´t go as well as biology today, but better than last year anyway..So I´m quite happu with my self! Now I still have few exams before I can truly relax, but I can´t really perpare for them, because they are mainly interviews..So now I can consentrate on my knitting!

Speaking of knitting, I have something ready, and my yarnstorage has grown over a kilo this week. But more of those later, I haven´t photogrphed it all yet, and I´m too exited to do it now..:)

So ´till tomorrow my friends!

Ei kommentteja: