lauantai 23. helmikuuta 2008

Vaarallista menoa..

Tänään saimme miehen, minun ja valoisan sään aikataulut sopimaan yhteen, joten tässä nyt vihdoin niitä luvattuja kuvia uudesta valmistuneesta neuleesta!



Malli: Tikrun ihana ViherVaara
Materiaali: Novita Mambo, 830g sekä 65cm vetoketju
Puikot: 6,0mm/80cm, hihoissa 6mm sukkikset
Koko:S
Kommentit: IHANA, maailman ihanin, hienoin ja kaunein! oon ihan rakastunut tähän paitaan! Mallli on uskomattoman hieno, lanka toimii, kaikki toimii! Tein hihat ja vartalon hieman pidemmäksi kuin ohjeessa, sopii mun apinamitoillekin siis. hihoista unohtui ylin palmikkomallikerta, mutta eipä se näin jälkikäteen ajateltuna
mitään haittaa.. Neuloin vartalon alusta asti tasona, koska halusin vetoketjullisen version.

Lopputulos oli hieman reilun kokoinen, joten olin villi, otin riskin ja työnsin neuleen koneeseen ja 60 asteen ohjelma käyntiin. Onneksi neule huopui varsin maltillisesti, koko on nyt juuri sopiva, ja neluloksesta tuli ihanan tiivis ja lämmin! 



Tuo selän palmikkokuvio on niin hieno, sitä vaan ei voi hehkuttaa tarpeeksi! Tikrulle miljoonat kiitokset upeasta ohjeesta, ja megaonnittelut ohjeen VK:hon pääsystä! Ja ohjehhan on "maksettu" kirkon ulkomaanavun kautta.



Vetoketjun ompelu hieman jännitti alkuun, en ole sellaista ennen neuleeseen ommellut. Mutta hyvin se näyttäisi istuvan, ei pahemmin kupruile. Kokonaisuudessaan olen siis aika hirmuisen tyytyväinen! Hmm..Mamboa löytyisi vielä 900g valkoisena, pitäisiköhän tehdä toinen...

12 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Aivan mahtava malli. Pidän siitä miten tuo jatkuu tuonne huppuun asti.

Miehenikin jopa innostui mallista. ;)

Tui kirjoitti...

Komea vaara!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi upea!! VAU!

SNY

Tarja kirjoitti...

On se vaan hieno...

Hansu kirjoitti...

Mahtava neule! Uskaltaisinkohan itsekin laittaa omani kuuteenkymppiin, neljässäkympissä ei tapahtunut juuri mitään. Oliko sulla villapesu vai tavallinen pesu?

Kata kirjoitti...

Hansu: Ihan tavallinen 60 asteen kirjopesu mulla oli, ja olen lopputulokseen tosiaan hyvin tyytyväinen..:)

ColibriDreams kirjoitti...

Ihana! Itse olen enemmän kirjoneuletyyppiä, mutta noin hieno malli voisi saada minutkin kokeilemaan palmikkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava neule, Kata!!! Siis aivan mielettömän upea! Pitäisi varmaan laittaa tuo neule omallekin toteutettavien listalle...
Oletko katsonut kesän kisakalenteria?

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana takki ! Ja muuten onnea, voitin Mario tietoudella blogissani. Ilmoittelehan lempiväriä ja muuta mistä tykkäät mulle spostilla niin laittelen sulle jotain tulemaan ! Onko kuvat muuten otettu Ruissalossa ?

santra kirjoitti...

Piti vielä sanomani, että tää vihervaara on järjettömän ihana!!! Harmi, etten ottanut ohjetta kun se oli saatavilla. :(

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan paketti tullut perille? Ettei vaan ole hukkunut matkalle..

SNY

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kyllä ihana. Harmittaa niin vietävästi kun en ajoissa tulostanut vihervaaran ohjetta ja no nyt on odoteltava sitten lehteä.. Nuo huivit on myös kauniita ja mukavan värisiä, etenkin se kiri :)