torstai 19. heinäkuuta 2007

Pitkästä aikaa ehdin tännekkin kirjoittaa..Työt ja lomamatkailu on pitänyt minun kohtuullisen kiireisenä, mutta kamera on sentään kulkenut mukana..:) Joten tässä hieman lomaohjelmaani ja kuvia matkan varrelta.Juhannuksena olimme äidin luona Tammisaaressa, aika kului ulkoillen ja veneillen....tällaisella venholla. Vaarini vanha kalastusvene, toimii hienosti myös huviveneilyssä..:) Vauhti ei päätä huimaa, mutta miksi pitäisikään.Seuraava matka suuntautui viimeviikolla miehen vanhempien luokse Mikkeliin ja st. Michel-raveihin. Ehdimme myös mökkeillä ja käydä Pirtin Kehräämössä, mutta lankapornoa luvassa vasta seuraavalla kerralla. (Kuvan koira on oman koiramme pentu Wagner, joka asuu miehen
vanhemmilla..Ja ulkonäöstä huolimatta se ei ole vasikka..:D)

Raveissa oli hauskaa, sain taas vuoden annoksen raveja..Lähinnä kuvasin sielläkin, hienoa oli todistaa uutta tammojen euroopan ennätystä:Tästä tuuletuksesta voisi moni suomalainen urheilija ottaa mallia..:) Kuvassa siis Camilla Highnes ja rattailla Peter Ingves. Ennätys tuli aikaan 1.10,8a.

Kyllä Mikkelissä tuli miehen perheen omiakin hevosia kuvattua, tässä yksi:Kuvassa t. Spinning Topp, ravuri joka juuri tätä näpyttäessäni sijoittui neljänneksi Kouvolan raveissa..:)
Vaikken varsinaisesti ravi-ihminen olekkaan, niin on nuokin ihan kivoja heppoja.

Mutta on lomalla neulottukin! Valmistunut on mm. tämä:Malli: Kiri
Lanka: Pirtin kehräämön kaksisäikeinen villalanka, 80g (samaa lankaa juuri kerin tuossa pari kuvaa ylempänä..:D)
Puikot: 5mm 60cm pyöröt

Ihana ohje, nopea tehdä, eikä lankakaan ollut hullumpi.. Tämä meni miehen mummolle 86-vuotislahjaksi, toivottavasti ehtii huomiseksi perille.
Toinen vamistunut on myös Kiri-huivi, mutta siitä en ole kuvaa ehtinyt ottaa, koska huivi jäi asumaan äidilleni..Jospa seuraava jäisi vaikka minulle itselleni? :)

Valmistumassa on tällähetkellä paita MeirinoSilkistä Knitting Lingerie Style-kirjan ohjeella, saattaa valmistua jo huomiseksi. Mutta tässä kaikki tälläerää, palaan paidan kimppuun.


Ei kommentteja: