maanantai 31. joulukuuta 2007

Sainpas sentään blogiakin päivitettyä vielä tämän vuoden puolella..:)
Tässä alkuun vielä pari joululahjaa, joita ei ole vielä esitelty täällä asti.Malli: Holvit-huivi Villapallon blogista
Lanka: Virolainen villalanka 140g
Puikot: 3,5/80cm Addi-pyöröt
Koko: n 195x90cm
Kenelle: Miehen toiselle mummille
Kommentti: Ihana lanka, ihana ohje! Huivista tuli riittävän iso, ja ihana, mummi kehui huivia hirmuisesti,
eli ilmeisesti oli mieluinen lahja..:) Suuret kiitokset Villapallolle ohjeesta!Malli: Omasta päästä, 2o2n neulosta ja kuuden kerroksen välein järjestys vaihtuu.
Lanka: Mysteerilanka äidin varastosta, jotain villasekoitetta. Menekki n. 130g
Puikot: 8,0mm/40cm halkopyöröt
Koko: pituus reilu pari metriä, en sen tarkemmin mittaillut
Kenelle: Miehen nuoremmalle siskolle, hän halusi valkoisen kaulahuivin, ja sen myös sai.:)
Kommentti: Ihan kiva perushuivi


Muut joululahjat onkin jo esitelty blogissa, sekä minun että miehen
äidit saivat balleriinatossut, mies sain lupauksen villasukista ja villapaidasta, samoin kuin pikkuveljeni.

Itse sain lahjaksi vaikka mitä, paljon enemmän kuin kuvittelin saavani. Olen siis ilmeisesti ollut todella kiltti. Tällainen kasa lahjoja oli kuusen alla (saajia 6 henkilöä)Ja minun paketeistani kuoriutui tällaisia ihanuuksia:Kirjoja (erittäin toivottuina mm Pieni lankakauppa ja Coelhon uusin, joka tyypin kaavakirja on myös ihana, ehkä pääsette jatkossa ihailemaan myös ommeltuja asioita), musiikkia, uusi digitaalinen talousvaaka, Nipsu-astiat, karkkia, laskettelusukat, kalenteri, ja korttipeli. Kuvasta jäi puuttumaan uusi ihana yöpukuni, joka taisi olla
kuvan ottamishetkellä allekirjoittaneet päällä..:) Ainoat käsityöaiheiset lahjat olivat JYV-paketista paljastuneet addin 3,5mm/80cm pyöröt ja paketillinen huovutusvillaa sukulaistytöiltä.
JYV-paketista en huomannut ottaa kokoinaisuudessaan kuvaa, mutta paketti sisälsi kuvassa näkyvät karkit, puikot sekä pieniä ihanuuksia, joista atrkemipi kuva tässä:Ihanat enkeli-silmukkamerkit, sekä aivan mielettömän hieno kirjanmerkki! Tuo perhonen on rintaneula miehen mummilta, ja iso kristalli taas isäpuoleni vanhemmilta. JYV-parini oli Tikrun mami Omin käsin-blogista!Kiitos hienosta peketista vielä kerran!

Monissa blogeissa on tehty yhteenvetoa kaikista vuoden käsitöista, ja minäkin tein hieman sellaista tuonne Flickr:n puolelle. Kokoelmaa pääsee katsomaan tästä jos kiinnostaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän bloggausvuoden, kiitokset kaikille ihanille lukijoilleni! Palataan ensivuoden puolella samoissa merkeissä, Hyvää ja Neulerikasta Uutta Vuotta kaikille!!!

Kata


Ei kommentteja: