maanantai 24. syyskuuta 2007

Hejssan pitkästä aikaa..

Ei, en ole kuollut tai katkaissut kättäni, en vaan ole ehtinyt, tai saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään taas piiiitkään aikaan. Aikaa kuluttaa tehokkaasti nyt monikin asia, tärkeinpänä koulu. Kyllä, minäkin opiskelen pitkästä aikaa jotain, nimittäin biologiaa ja ympäristötiedettä avoimessa yliopistossa. On ollut tosi mukavaa mennä kouluun (on sitä sentään kolmena iltana viikosta!) ja opiskella ja nähdä ihmisiä! Jei! Toivonmukaan pääsen sitten vuoden päästä ihan oikeasti
yliopistolle lukemaan, on sitten jonkin verran opintopisteitä jo pohjalla. Meikä on happyhappy!

Olen myös ollut kohta kaksi viikkoa enemmän tai vähemmän kipeänä, alkoi ihan rehellisenä flunssana, mutta kun en sitä heti alussa ehtinyt sairastaa, on nyt sitten antibioottikuurin paikka. Pakko on ollut pysyä neljä päivää ihan sänkypotilaana, pöpö meni keuhkoihin asti niin ei meinaa saada happea kun yskittää niin paljon. Ärsyttää tosi paljon vaan maata, tänään jää koulukin väliin kun ei viitsi mennä sinne luennolle yskimään ja muita tartuttamaan. Mutta kai tämä tästä, jos jo huomenna olisin koulukunnossa..

Mutta valitus sikseen. Olen ollut erittäin huono ihminen enkä ole VIELÄKÄÄN esitellyt elokuun SNY pakettia. HYI minä, hyihyi. Mutta tässä se on, kaikessa ihanuudessaan:


(tulipas omituisen näköinen kuva..hmm..no, koittakaa kestää..)


Novitan Malibua ihanassa sävyssä (juuri niin minua!), bambua kaksi kerää (myöskin ihanat värit, tällaisia käytän hirmusti syksyisin) ja vielä kerä Cocosta! Sekä lisäksi karkkia ja todella kaunis suojelusenkeli-pinssi! Kiitokset miljoonasti ystävälleni, erittäin onnistunut paketti!

Valmiita töitä ei valitettavasti ole montaakaan esitellä, hirmusti olen kaikkea aloittanut, mutta vain pari työtä on valmistunut. Palaan ihan hetken päästä lisäämään ne, nyt juuri on kuvausteksnisiä ongelmia..

tuntia myöhemmin..

Noniin, nyt toimii lelut taas..Eli ensimmäinen vamistunut kehiin.Malli: Peruspipo omasta päästä rakkaalle avokilleni, 2o2n joustinta alusta loppuun
Lanka: Red Heart Ltd. Atlanta Colour 100%Akryyli, 274m/100g (avokin itse ostama ja valitsema)
Kulutus: n 45g.
Koko: Suurehko aikuisen pipo, avokin pään koko on 62..
Tuomio: Eka neulottu pipo ikuna, ihan jees siihen nähden. Ja mies tykkäsi, sehän on tärkeintä. Menee varmasti käyttöön.Malli: On-your-toes-socks, Interweave Knits Summer 2007
Lanka: Regia Jaquard colour 4-ply, arvontapalkintona saatu täältä joitakin kuukausia sitten
75% villa, 25% polyamidi, 210m/50g
Koko: n. 40-41
Kulutus: 60g
Tuomio: Ekat kärjestä neulotut sukat. Tykkään tekniikasta, ja ohjeet olivat todella hyvät ja perusteelliset!
Nämä menee pukinkonttiin, saa pikkuveljeni sitten jouluna uudet sukat. Laskeskelin että saan loppulangasta vielä itselleni varrettomat sukat..:) Ainoa ongelma on kantapään sivuun muodostunut reikä, mutta sen kursii nopeasti kasaan..Väri on tosi ihana, ja muutenkaan langassa ei ole mitään valittamista! Ja raidatkin meni suhteellisen kohdilleen enimmittä vaikeuksitta..

Malli: oma, palmikko matkinta Tangeld Yoke Cardiganista (IK Fall 2007, Eunny Jang). Alussa helmineuletta n 6cm.
Lanka: Drops Alpaca (100% alpakka, 180m/50g)
Kulutus: n. 40g, kerästä jäi nöttönen..
Koko: Omaan päähän sopiva, normi aikuisen koko
Tuomio: On se kaunis ja ihana, mutta KUTITTAA niin maan pirusti! Pakko kehittää siihen otsaa vasten joku kangas että voisin käyttää..Mutta muuten tykkään tosi paljon, noinkin omaksi viritykseksi, ihmeen onnistunut. Palmikko näkyy kuvassa hieman huonosti.

Tässäpä nämä tälläkertaa, pian on valmistumassa ainakin yksi takki, kenties myös avokin paita..Sen kanssa on vaan ollut hieman ongelmia, joudun luultavasti tekemään vartalo-osan kokonaan uusiksi..Mutta sellaista sattuu..:)Ei kommentteja: