sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Moikka pitkästä aikaa!


Kaiken maailman "kiireiden" takia en ole muka ehtinyt tänne kirjoittamaan, mutta korjataan tilanne nyt. Seuraavassa paljon kuvia, vähän tekstiä ja muutamia valmistuneita neuleita suurinpiirtein valmistumisjärjestyksessä.

Ensimmäisenä joulun alla hetken mielenjohteessa kirpparilta mukaan tarttunut neulepaita. Se oli kauniin värinen, mutta hieman huopunut. Pienellä muotoilulla, saksimisella ja parsimisella siitä tuli oikein mainio villapaita Millalle. Seuraavassa kuvia Millasta ja paidasta "in action", tammikuussa Mikkelissä. Valkea bokseri on Millan oma pentu Wagner, jonka kanssa on iiiihanaa painia!

Hyvin kesti paita lumipestynäkin


Palmikkokuviot lähempää


Ja nämä koirathan on muuten ihan parhaat kaverit, nukkuvatkin samalla punkalla..:)

Sitten hieman tuoreempiin aiheisiin..

Näin kaunista oli tänään Turussa!

Jo ajat sitten valmistunut Pinwheel-takki, joka jo blogissakin esiteltiin, tosin silloin kuvista puuttui hihat. Tässä korjaus tilanteeseen, takki ihan kokonaisena. Ihana alpakkaneulos on lämmittänyt tehokkaasti monena iltana sohvannurkassa...

Malli: Yksinappinen jakku, SK 01/2009 (ravelry)
Lanka: Novita Karuselli (100% akryyli, 100g=100m)
Puikot: 8mm pyörö
Koko: 40
Muuta: Ihan kiva oleiluneule, langan muovisuudesta huolimatta. Kauniit värit!

Koira ja emäntä nauttivat auringosta.. Päällä uskollisesti palvellut Vihervaara.

Masussa tämän hetken tärkein "work in progress", kutsumanimeltään Kuutti. Odotetaan valmistuvaksi elokuun lopulla. Neuloja ja ukkokulta ovat luonnollisesti onnensa kukkuloilla..:)

Uudelle tulokkaalle pitää tietenkin olla päällepuettavaa:
 
Malli: Lapsen ruutuhuppari, SK 1/2009 
Lanka: Katia Mississippi (60% puuvilla, 40%akryyli, 50g = 95m)
Puikot: 4mm pyörö
Koko: 50-68cm
Muuta: Ihana tästä tuli, saa nähdä miten sopii uudelle tulokkaalle..:)
Tikru joutui mallin hommiin

Tässä oleellisimmat uutiset! Uusia neuleita syntyy hitaammin kuin ennen, koulussa on liiankin kiireistä, ja muutama tyhmä professori on keksinyt kieltää neulomisen tunneillaan.. Kotona taas meinaa olla niin väsynyt, ettei jaksa neuloa kuin muutaman rivin illassa. Tekeillä on kuitenkin mm. ukkokullalle takki Mambosta, pitsihuivi vironvillasta ja muutama paita itselleni. Palailen taas, kun on jotain päivitettävää! 

Aurinkoista alkuviikkoa kaikille!

Ps: Valokuvista jälleen suurkiitos ukkokullalleni!