sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Hyvää pääsiäistä!!

Tämä pääsiäinen on kulunut perinteistä poiketen ihan kotona kahdestaan miehen kanssa, yleensä olemme viettäneet pääsiäista mökillämme Tahkolla. Tänä vuonna työt asettuivat esteeksi, mutta ei se näin jälkikäteen ole paljon hermittanut. Säät ovat olleet ihan hyvät, koiran kanssa olemme tehneet pitkiä kävelyitä.:)

Myös neulonnan osalta olen saanut paljon aikaiseksi. Mutta esitellään ensin ihana paketti, jonka sain loppuviikosta!Kolme kerää Kitten Mohairia ihan minun värissäni, paketillinen Prinessan unelma-nimistä teetä, pääsiäisnameja seka kaunis kortti! Kiitos jälleen SNYni, aivan ihana paketti! Langat kuiskivat haluavansa jonkinmalliseski huiviksi, teetä olen jo nauttinutkin useamman kupillisen, ja karkit ovat kadonneet parempiin suihin jo aikoja sitten..:)

Minulla tuntuu olevan meneillään jonkin sortin huivimania. Kaksi huivia olen saanut valmiiksi, Turun käsityömessuilta ostin ainoastaan huivilankaa, eikä mitkään muut keskeneräiset kiinnosta pätkääkään.. Mutta ei tämä ole huono tauti ollenkaan, huiveja ei ole koskaan liikaa..Malli
: Kiri
Lanka: Viher-keltakirjava virolainen villa, 175g
Puikot: 3,5mm/80cm pitsiaddit
Koko: 205x100cm
Kenelle: Se on vielä mysteeri itsellenikin..
Kommentti: Kiri on hyväksi havaittu ja turvallinen malli, tämä taitaa olla kolmas versio siitä, joten osaisin tällasien tehdä varmaan silmät ummessa..:) Tarkoitus oli tehdä niin iso kuin kerästä riittää, mutta olisi siitä ehkä vielä hieman isomman saanut, lankaa jäin n.20g. Mutta ihan riittävän kookas se on tällaisenaankin. Tykkään väreistä, jotka kuvassa ovat kylläkin hieman liian sinertävät.


Malli: AnneM:n ihana Revontuli
Lanka: Käsityömessuilta osamani virolainen villa, 160g
Puikot: 4,5mm/80cm Dropsin pyöröt
Koko: 190x90cm
Kenelle: Mysteeri vielä tämäkin..
Kommentti: Ihana malli, nopea tehdä, tein tämän kolmessa illassa valmiiksi. Tein täysin ohejeen mukaan, joten kokokin on täysin sama mitä ohjeen huiveissa. Ajattelin että tämä on harjoitteluversio, nyt on puikoilla samanlainen josta aion tehdä suuremman, lankaa siihen on varattuna 220g. Mutta siitä lisää sitten kun se valmistuu..:) Värit ovat upeat, niiden takia oikeastaan langan ostinkin. Voi olla että pidän tämän itselläni..Sitten hieman vanhempaa valmistunutta.Malli: Palmikkosukat Novita Syksy 2007 ekstra-lehdestä
Lanka: itsekoolattu 7-veikka, vajaa kerällinen
Puikot: 4,0mm sukkikset
Koko: Naisen, mahtuu hyvin omiin 40-kokoisiin käpäliini
Kenelle: Ihan itselleni
Kommentti: Kirjava lanka ja palmikko-pitsi-kuvio ei ehkä ole ihan paras mahdollinen, mutta sukat ovat sopivat ja lämpimät, joten ihan onnistunut väliprojeksti. Nämä valmistuivat jo pari kuukautta sitten, olen vain unohtanut esitellä..

Muutto on jo onnellisesti takanapäin, muutama matto vielä puuttuu ja tavarat hakevat paikkojaan, mutta kyllä tämä alkaa jo kodilta tuntua. Koirakin on jo sopeutunut, jokirannassa on onneksi ihan hyvät liikuntareitit koiranulkoilutukseen. Tähän loppuun vielä muutama kuva eiliseltä lenkiltä, kun sattui kamera mukaan..

Hyvää pääsiäispäivää kaikille!!