lauantai 26. tammikuuta 2008

Alkuun täytyy kiittää ja kumartaa maahan asti Sannaa ja Liinaa You Make My Day-tunnustuksista! Ihanaa tietää, että joku muukin tykkää blogistani, kuin minä itse. Omalla tilauslistallani on useampi sata blogia, enkä niistä osaa valita kymmentä suosikkia. Joten omistan tämän tunnustuksen kaikille bblogini lukijoille!

Otsikko kertookin kaiken oleellisen tästä viikonlopusta, ihanaa saada pitkästä aikaa kunnolla luonnon omaa valohoito, alkaa tämä Turun "talvi" pikkuhiljaa ahdistaa.. Lunta ei ole oikein nimeksikään, ja ulkona on joko sateista tai muuten vaan pimeää. Kävimmekin auringon kunniaksi pitkästä aikaa pidemmällä kävellyllä koiran ja miehen kanssa. Samalla sain ihan ulkona otettuja kuvia uusimmasta neuletyöstä, siitä lisää alempana.
Muistakin töitä on valmistunut, tosin aika pienikokoisia, isommat on kaikki vaiheessa. Tangled Yoke Cardigan on palmikkoa edeltävässä vaiheessa, tein palmikon jo kertaalleen, mutta se piti purkaa, kun huseerasin siinä jotain aivan omiani. Myös Tikrun upea Vihervaara on puikoilla, siitä valmiina puolitoista hihaa.

Mutta noista lisää jahka valmistuvat, nyt niihin valmiisiin töihin.Malli: Perus polvisukat kärjestä aloittaen
Lanka: ONLine 6ply Wintercolour, 122g
Puikot: 3,5mm ruusupuusukkikset
Koko: 39
Kenelle: Minulle aivan itsellni!
Kommentti: Näistä tuli kivat, varsista ehkä vähän turhan löysät, mutta kuminauhan avulla
pysyvät ylhäällä. Lanka on ihanaa, pehmoista ja lämpöistä.Malli: Perus ranteenlämmittimet
Lanka: Edellisten sukkien jämät ja vähän Novitan Floricaa loppuun, yht. 28g
Puikot: Samat 3,5mm sukkikset
Koko: Omaan käteen sopivat
Kommentti: Halusin käyttää langan loppuun asti, joten sukkien jämälangasta syntyi tällaiset peruskämmekkäät ranteita lämmittämään. Ja tälle on siis parikin..:DMalli: Hurry Up Spring by Renée Rigdon from Stitch ´n Bitch Nation
Lanka: Freedom Spirit by Twilleys of Stamford, 38g
Puikot: 3,5mm Ruusupuusukkikset (käytän näitä näemmä kaikkeen)
Kenelle: Minulle!!!!!
Kommentti: Koska Freedom Spirit on jonkin verran ohuempi lanka kuin ohjeessa käytetty Noro Kureyon, jouduin hieman säätämään.Aloitin 40 silmukalla, palmikon tein ohjeen mukaan, peukalokiilaa levensin muutaman silmukan. Sopivat käyttötarkoitukseensa, eli ulkoiluun ja erityisesti ulkona valokuvaamiseen, jättää sormenpäät vapaiksi nappien paineluun. Lanka lumosi kaupassa väreillään, tätä löytyy vielä 4 kerää varastosta. Aika paljon se "pörröytyi" neulottaessa, saas nähdä nyppyyntyykö käytössä. Palmikkokuvio näkyy aika huonosti kaiken kirjavuuden keskeltä, tässä siitä vielä lähempi kuva.Alkuviikosta tuli myös yllätyspostia, JYV-parini lähetti yllättäen toisen paketin. Ja mitä sieltä paljastuikaan! Maailman ihaninta ja pehmeintä sukkalankaa, nän ihanaa minulla ei ole ikinä ollut!!! Kiitos miljoonasti Tikrun mami Omin käsin-blogista!!! Sinun ei todellakaan olisi tarvinnut, mitään tällaista en odottanut.

Tässä vielä kuva tuosta ihanuudesta, eli Cherry Tree Hillin Supersock-merinolangasta. Sävyn nimi on Java.Tässä kaikki taas tältä päivältä, palaan taas kun on jotain esiteltävää! Loppuun vielä pari kuvaa äskeiseltä lenkiltämme, todisteeksi siitä että Turussa on edes hieman lunta ja aurinkoa..(edes joskus..)