sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

Kokeilen tässä uusia sivupohjia, pahoittelen haamuilua..Mitään valmista ei ole esitellä, palaan asiaan sitten kun on..:)

Jottei nyt ihan kuvaton postaus olisi, niin tässä kuva paketista, jonka sain Knitter Tea Swap3 vaihdossa Kanadalaiselta Charitylta. Kaikkea ihanaa, kehräysmohairia, alpakkalankaa ja ihana kirja, Mindful Knitting. Tykkään!!!

torstai 19. heinäkuuta 2007

Pitkästä aikaa ehdin tännekkin kirjoittaa..Työt ja lomamatkailu on pitänyt minun kohtuullisen kiireisenä, mutta kamera on sentään kulkenut mukana..:) Joten tässä hieman lomaohjelmaani ja kuvia matkan varrelta.Juhannuksena olimme äidin luona Tammisaaressa, aika kului ulkoillen ja veneillen....tällaisella venholla. Vaarini vanha kalastusvene, toimii hienosti myös huviveneilyssä..:) Vauhti ei päätä huimaa, mutta miksi pitäisikään.Seuraava matka suuntautui viimeviikolla miehen vanhempien luokse Mikkeliin ja st. Michel-raveihin. Ehdimme myös mökkeillä ja käydä Pirtin Kehräämössä, mutta lankapornoa luvassa vasta seuraavalla kerralla. (Kuvan koira on oman koiramme pentu Wagner, joka asuu miehen
vanhemmilla..Ja ulkonäöstä huolimatta se ei ole vasikka..:D)

Raveissa oli hauskaa, sain taas vuoden annoksen raveja..Lähinnä kuvasin sielläkin, hienoa oli todistaa uutta tammojen euroopan ennätystä:Tästä tuuletuksesta voisi moni suomalainen urheilija ottaa mallia..:) Kuvassa siis Camilla Highnes ja rattailla Peter Ingves. Ennätys tuli aikaan 1.10,8a.

Kyllä Mikkelissä tuli miehen perheen omiakin hevosia kuvattua, tässä yksi:Kuvassa t. Spinning Topp, ravuri joka juuri tätä näpyttäessäni sijoittui neljänneksi Kouvolan raveissa..:)
Vaikken varsinaisesti ravi-ihminen olekkaan, niin on nuokin ihan kivoja heppoja.

Mutta on lomalla neulottukin! Valmistunut on mm. tämä:Malli: Kiri
Lanka: Pirtin kehräämön kaksisäikeinen villalanka, 80g (samaa lankaa juuri kerin tuossa pari kuvaa ylempänä..:D)
Puikot: 5mm 60cm pyöröt

Ihana ohje, nopea tehdä, eikä lankakaan ollut hullumpi.. Tämä meni miehen mummolle 86-vuotislahjaksi, toivottavasti ehtii huomiseksi perille.
Toinen vamistunut on myös Kiri-huivi, mutta siitä en ole kuvaa ehtinyt ottaa, koska huivi jäi asumaan äidilleni..Jospa seuraava jäisi vaikka minulle itselleni? :)

Valmistumassa on tällähetkellä paita MeirinoSilkistä Knitting Lingerie Style-kirjan ohjeella, saattaa valmistua jo huomiseksi. Mutta tässä kaikki tälläerää, palaan paidan kimppuun.